SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

SEMITRONIX Tower në Prishtinë.

Përshkrimet e projektit

I ndërtuar gjatë peiudhes 2009 - 2013.          Në përbërje ka banesa, zyre, qender biznesi si dhe hotelin superluksoz Semitronix HOTEL – Prishtinë.

I tërë objekti i ka 22.000 m2 dhe i punuar me materiale cilesore si REHAU, DIERRE, VAILLANT, DAIKIN, etj. Banesat kanë dimensione te ndryshme nga garsonjera deri ne ato 4-5 dhomëshe.

Qendra e biznesit shtrihet në dy katet e para të objektit në tërësi prej 4.400m2. E përshtashme për të gjitha veprimtaritë e bizneseve si dhe mundësine e ndarjes ne dimensione sipas kërkesës. Zyrat janë poashtu me qasje të veqantë nga pjesa e banimit dhe të përshtatshme për çdo veprimtari biznesi.

Ne katin me të lart të këtij objekti është Semitronix HOTEL - Prishtinë. Ky hotel ka të gjitha kapacitetet e nevojshme si hotel prestigjioz me sauna, fitness, dhomë masazhi, pishinë, etj. 

LISTA E PROJEKTEVE