SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

Lista e projekteve

SEMITRONIX Tower në Prishtinë

I ndërtuar në vitin 2009-2013. Në përbërje ka banesa, zyra, qender biznesi si dhe hotelin superluksoz Semitronix HOTEL – Prishtinë. I tërë objekti i ka 22.000 m2 dhe i punuar me materiale cilesore si REHAU, DIERRE, VAILLANT, DAIKIN, etj.

Shiko Detajet

SEMITRONIX Center në Pejë

I ndërtuar në vitin 2005-2007. Në përbërje ka banesa me shumellojshmeri dimenzionesh duke filluar nga garsonjera deri ne banesa 3-4 dhomeshe. Qendra e biznesit e cila shtrihet ne katin e pare dhe te dyte ka nje arkitekture te jashtezakonshme e punuar nga ekspert rajonal dhe nderkombetar 

Shiko Detajet

Objekti afaristo banesor - te stacioni i trenit në Pejë.

I ndërtuar në vitin 2008-2009. Në përbërje ka banesa dhe lokale me dimensione të ndryshme. Gjindet ne nje lokacion atraktiv per te jetuar dhe gjithashtu per biznes. Eshte me modest per nga madhesia e projekteve te ndertuara nga Semitronix CONSTRUCTION.

Shiko Detajet

CENTRUM në Pejë

I ndërtuar në vitin 2002-2004. Në përbërje ka Banesa  dhe Lokale me dimensione të ndryshme. Banesat jane te dimensioneve te ndryshme poashtu dhe lokalet variojne me dimensione sipas pershtatjes se bizneseve te cilate ato ushtrojne.

Shiko detajet 

Rreth nesh

Ne vitin 2002 Semitronix shtrihet ne fushen e ndertimtarise me Semitronix Construction.

Semitronix Construction  percjell zhvillimet e urbanizimit bashkëkohor  dhe fillon me ndertime shumë funksionale qe nënkuptojnë banim, biznes dhe argëtim 

Rreth nesh