SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

Përshkrimet e projektit

I ndërtuar gjatë periudhes 2005 - 2007.                    Në përbërje ka banesa me shumëllojshmeri dimenzionesh duke filluar nga garsonjera deri ne banesa 3 - 4 dhomëshe.

Qendra e biznesit e cila shtrihet në katin e parë dhe të dytë ka një arkitekturë të jashtëzakonshme e punuar nga ekspert rajonal dhe nderkombetarë. Lokalet janë te ndara me dimensione të ndryshme.

Ndersa si atraksion SEMITRONIX CENTER në katin më të lart ka Semitronix HOTEL-in me pamje mahnitëse të tërë qytetit të Pejës. Në kuader të hotelit është bari rrotullues prej 360 (shkallë),  ku levizja e tij pergjatë kohes se një kafeje të jep mundësinë të shikosh pamjen e bukur të qytetit të Pejës dhe të Grykes së Rugoves.