SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

Semitronix Tower në Prishtinë

Projekte të veçuara

Semitronix Tower në Prishtinë

Qendra e biznesit shtrihet në dy katet e para të objektit në teresi I ka 4.400m2, e pershtashme për të gjitha veprimtarite e bizneseve. Ne katin më të lart të ketij objekti eshte Semitronix Hotel

Shiko më shumë

ose shiko tjetrën

Semitronix Center në Pejë

Projekte të veçuara

Semitronix Center në Pejë

I ndërtuar në vitin 2005-2007. Në përbërje ka banesa me shumellojshmeri dimenzionesh duke filluar nga garsonjera deri ne banesa 3-4 dhomeshe. Qendra e biznesit e cila shtrihet në katin e pare dhe të dytë ka një arkitekture të jashtezakonshme

Shiko më shumë

ose shiko tjetrën

Centrum në Pejë

Projekte të veçuara

Centrum në Pejë

Banesat janë të dimensioneve te ndryshme poashtu dhe lokalet variojne me dimensione sipas pershtatjës së bizneseve te cilat ato ushtrojnë.

Shiko më shumë

ose shiko tjetrën

Objekti afaristo banesor te stacioni i trenit në Pejë.

Projekte të veçuara

Objekti afaristo banesor te stacioni i trenit në Pejë.

Gjindet ne një lokacion atraktiv për të jetuar dhe gjithashtu për biznes. Është me modest për nga madhësia e projekteve të ndertuara nga Semitronix Construction

Shiko më shumë

ose shiko tjetrën

Disa statistika rreth ndërtimit

340

Banesa të ndërtuara sipas standardeve të larta

90

Lokale afariste me perafersiht 9.900 m2 hapesira biznesi

2

Hotele dhe Restorane luksoze në Prishtinë dhe Pejë

6500

Metra katrorë hapësira biznesi në Pejë dhe Prishtinë

Projekte te realizuara nga SEMITRONIX Construction

Përshkrimet e Projekteve

Ne vitin 2002 ndërmarrja SEMITRONIX shtrihet në fushën e ndërtimtarisë me SEMITRONIX Construction. Nder keto vite janë percjellur zhvillimet e urbanizimit bashkëkohor dhe janë ndërtuar objekte multi-funksionale qe nënkuptojnë banim, biznes,  hoteleri, gastronomi dhe argëtim ne një objekt të vetëm.


Shiko më shumë

Rreth nesh

SEMITRONIX ka filluar aktivitetin punues shumë vite para 1999 në fushen e elektronikës dhe distribuimin, servisimin e brendeve botërore elektronike si Philips dhe Grundig. Gjatë kesaj periudhe vlen të theksohet që ka qenë lider në servisimin dhe mirëmbajtjen e  pajisjeve të ketyre brendeve boterore. Pas luftes në Kosovë, ndërmarrja SEMITRONIX fillon aktivitetin ne fushen e ndërtimtarisë, patundshmerisë, hotelërisë dhe së fundmi edhe në farmaci.


Lexo më shumë

Ku ndodhemi 

Galeria e fotografive 

Në sektorin e galerisë kemi publikuar disa fotografi të përmbledhura nga projektet tona. 
Klikoni butonin për të shikuar më shumë