SEMITRONIX Construction. Për informata dhe detaje ju lutem na kontaktoni në tel: + 377 44 139 059 

Zyret në Prishtinë

Adresa: Semitronix TOWER
Rr. Lidhja e Pejës P.N
10000 Prishtinë - KOSOVË

044  139 059
044  285 345
044  677 877  

info@semitronix-ks.com
semitronix3@yahoo.com

Lokacioni në Prishtinë

Zyret në Pejë

Adresa: Semitronix CENTER
Rr. Mbrëteresha Teuta Nr.153
30000 Pejë - KOSOVË

044  139 059
044  285 345
044  677 877 

info@semitronix-ks.com
semitronix3@yahoo.com

Lokacioni në Pejë

Na shkruani online

Porosia juaj u pranua, së shpejti dikush nga stafi ynë do të kontaktoj me ju